'Kam frikë nga gruaja', habit deputeti i njohur shqiptar

Xing

E Enjte 8 Nëntor 2018, 16:04 / Kategoria Showbiz shqiptar /  Read in English

I ftuar së fundmi në emisionin "Soiree", ishte ish-deputeti shqiptar Mitro Çela, i cili bashkë me të ftuar të tjerë, morën pjesë në mbrëmjen shkodrane, duke folur për traditën e veçantitë e qytetit të Shkodrës.

Mitro përfaqësonte shkodranët e ardhur, pasi ai vetë është nga jugu dhe ka shkuar dhëndër në Shkodër. Teksa pyetja "Kush bën zap në shtëpi, ti apo gruaja", ju drejtua një tjetër të ftuari, sipas 'Bordo', ish-deputeti u vetëpërgjigj:

"Jo për gjë, por unë vetë kam frikë nga gruaja", duke e thënë troç në mes të emisionit.

Këshilla për Marketingun