12.08.2017 23:42

Shkëlzen Berisha pajtohet me ish-bashkëshorten Sadije, ja çfarë ndodhi mes tyre

Read in English

Ndarja e djalit të ish-kryeministrit Sali Berisha, Shkëlzen Berisha nga ish-bashkëshortja Sadije është lakuar vazhdimisht në media, sidomos pas fillimit të lidhjes së tij të re me blogeren e njohur Armina Mevlani. Afro 4 vite më parë dyshja u përfshi në një luftë virtuale e cila kishte në epiqendër kalin e Sadijes, të quajtur Mary. Ajo akuzoi ish-bashkëshortin se po e mbante atë qëllimisht në Shqipëri duke vonuar proçedurat e vaksinimit dhe të pashaportizimit.

Në këtë lloj lufte përmëndeshin edhe maçokët e familjes që tashmë qëndrojnë në vilën e Shkëlzenit dhe Arminës.

Duket se Sadije dhe Shkëlzen Berisha janë pajtuar, të paktën për çështjen e kalit Mary, sepse ajo ka postuar disa foto me të në llogarinë personale në Facebook ku shkruan ‘Mary’s back on track…Mary është rikthyer të kalërojë’.

Sadije dhe Shkëlzen kanë dy fëmijë nga martesa e tyre e përfunduar.

Sharing the son of former Prime Minister Sali Berisha, Shkëlzen Berisha from his ex-wife Sadije has been curved constantly in the media, especially after the launch of his new relationship with renowned blogger Armina Mevlani. Nearly 4 years ago, the pair was involved in a virtual war that had the Sadie's horse called Mary. She accused her former husband of keeping her intentionally in Albania, delaying vaccination and non-vaccination procedures.

In this kind of war were also mentioned the family maccles that are already in the Shkëlzenit and Armines villas.

Sadija and Shkëlzen Berisha have agreed, at least for Mary's case, because she has posted some photos with her on her personal Facebook account, which writes 'Mary's back on track ... Mary is back riding'.

Sadije and Shkëlzen have two children from their completed marriage.