12.08.2017 21:52

Humbi njeriun e shtrenjtë, Sali Berisha përlot me postimin e tij

Read in English

Ditën e djeshme, në orët e vona të mbrëmjes u raportua se motra e ish-kryeministrit të vendit, Sali Berishës, kishte ndërruar jetë. Hajrie Osmanaj jetonte në zonën e Kodër-Kamëz dhe ishte 77 vjeç. Ajo dhe Berisha ndanin një marrëdhënie të ngushtë pasi ajo ishte kujdesur për vëllain që në fëmijëri.

Ditën e sotme, Berisha ka reaguar me anë të një statusi të ndjerë që ka prekur jo pak.

"Te dashur miq! Sot familja jone i dha lamtumiren e fundit motres time, Hajrie Osmanaj! Nje mirenjohje te thelle te gjithe miqve dhe dashamiresve te shumte, qe me pranine dhe mesazhet e tyre lehtesuan dhimbjen tone! Hajria u nda nga ne ne moshen 77 vjecare pas nje semundjeje, te cilen e perballoi me stoicizem dhe dinjitet te vertet. Per mua dhe te gjithe familjen tone dhimbja, pikellimi nga kjo ndarje ishin te thella sepse, me dashurine, miresite e saj te pakufishme dhe perkushtimin ndaj te gjithe nesh, ajo nuk kishte moshe. Dashuria dhe miresia njerezore nuk kane moshe. Ndaj ne sot, duke e percjelle ne banesen e fundit, i thame vertet lamtumire Hajries tone te dashur, por per te mbajtur gjithnje thelle e pergjithmone ne zemrat tona kujtimin dhe dashurine e saj! I lehte qofte dheu sonte per ty motra ime e dashur!! sb".

Yesterday, late in the evening, it was reported that the sister of the country's former prime minister, Sali Berisha, had died. Hajrie Osmani lived in the Kodra-Kamez area and was 77 years old. She and Berisha shared a close relationship as she had been caring for her brother since childhood.

Today, Berisha has reacted through a deferred status that has affected not least.

"Dear friends, Today our family gave my sister-in-law Farewell, Hajrie Osmanaj, a deep farewell to all our friends and lovers, who with their presence and their messages made our pains less painful. Years after a sickness that faced me with stoicism and true dignity. For me and all of our family, the pain of this division was deep because, with love, her infinite goodness and devotion to all of us, she We did not have the age, human love and goodness did not age, so today, moving it to the last apartment, we really said farewell to our beloved Hajries but to keep our memories and love in our hearts ever deep and constant! It's easy to sleep tonight for my dear sister! Sb. "