12.08.2017 21:32

Zbulohet ku po kalon pushimet Presidenti Ilir Meta, nuk do ta besoni

Read in English

Vetëm pak kohë më parë Ilir Meta, një nga politikanët më në zë të vendit tonë, u zgjodh President i Shqipërisë. Më herët ai kishte lënë postin e kreut të LSI-së derisa me vota u zgjodh për postin e ri. Sipas rregullave, për Presidentin dhe Kryeministrin ka dy rezidenca qeveritare, njëra është në Vlorë dhe tjetra në Dhërmi.

Nëse mendonit se Meta do të kishte zgjedhur njërën prej të mësipërmet, gaboheni. Edhe këtë vit, Meta nuk e ka ‘tradhëtuar’ destinacionin e tij të preferuar, Gjirin e Lalëzit ku ka edhe një shtëpi.

Ai është fotografuar nga ‘Panorama Plus’ në shezlongun e tij, pa u zbuluar nëse është shoqëruar vetëm nga familja apo edhe nga ndonjë eskortë apo ndonjë mik.

 

Just a while ago Ilir Meta, one of the most prominent politicians of our country, was elected President of Albania. Earlier he had left the post of SMI leader until he was elected to the new post. According to the rules, for the President and Prime Minister there are two government residences, one is in Vlora and the other in Dhermi.

If you thought Meta would have chosen one of the above, you're wrong. Even this year, Meta has not 'betrayed' his favorite destination, Gulf of Lalza, where there is also a home.

He was photographed by Panorama Plus on his chassis, without revealing whether he was accompanied only by his family or even by an escort or a friend.