12.08.2017 20:45

Danjel dhe Fotini japin lajmin nga muaji i mjaltit. Janë në pritje të...

Read in English

Danjel dhe Fotini janë një nga dyshet më të përfolura të ‘Love Edition’ të ‘Big Brother Albania’. Ata u çiftuan nga votat e publikut, të cilët duket se qëlluan në shenjë pasi dy ish-banorët u martuan brenda shtëpisë së famshme pasi deklaruan se ndiheshin të dashuruar.

Pas kësaj, ata arritën të linin pas çdo çift tjetër e të merrnin fitoren e madhe të 100 milionë lekëve. Ata nisën bashkëjetesën dhe prej pak ditësh kanë nisur muajin e mjaltit që ‘Big Brother’ iu premtoi.

Ata ndodhen në Turqi duke u relaksuar sëbashku dhe herë pas here bëjnë edhe video ‘live’ për të folur me fansat e tyre. Gjatë një komunikimi të tillë ata kanë njoftuar për ta se janë në pritje të një dasme të dytë të cilën kanë nisur ta planifikojnë për miqtë dhe familjarët të cilët munguan në celebrimin në ‘BB’ dhe me 99% mundësi do të jetë në muajin nëntor. Burimi: Express Rozë

Danjel and Fotini are one of the most talked about 'Big Brother Albania' Love Edition. They were paired with the public vote, which appears to be fired after two former residents married inside the famous home after saying they felt in love.

After that, they managed to leave behind every other couple and get the big win of 100 million Lek. They started joining and have started the honeymoon of 'Big Brother' promised for a few days.

They are in Turkey relaxing together and occasionally making 'live' videos to talk to their fans. During such communication they have announced that they are planning a second wedding. It will be for friends and family who missed the celebration at 'BB' and 99% chance will be in November. Source: Express Pink