12.08.2017 19:49

VIDEO/ Fansja e ‘çmendur’ e Noizyt bën tatuazh fytyrën e tij

Read in English

Noizy është padyshim një nga reperët më të suksesshëm në Shqipëri. Ai përflitet të paguhet disa mijëra euro për një koncert dhe fansat e tij mbushin koncertet si dhe fotot e tij plot komente. Por, një fanse duket se ka arritur në një nivel tjetër sa i përket pëlqimit për reperin.

Ajo ka bërë tatuazh fytyrën e Noizyt në pjesën e qafës dhe ka realizuar edhe një video të shkurtër (Video më poshtë). Duke gjykuar nga përmasat e tatuazhit dhe zona e trupit me një ndjeshmëri të lartë, me siguri ka qënë mjaft i dhimbshëm. Nuk janë të pakta rastet e tilla në Shqipëri ku fansat bëjnë tatuazhe fytyrat  e idhujve, mjafton të përmendim Marina Vjollcën dhe taksistin që bëri në krah tatuazh fytyrën e saj, Sali Berishën, Roza Latin, etj.

Noizy nuk ka reaguar ende për këtë gjest të fanses. Ndiqni videon:

Noizy is undoubtedly one of the most successful in Albania. It is rumored to be paying several thousand euros for a concert and its fans fill their concerts and photos with comments. But, a fan club seems to have reached another level with respect to the rapper's approval.

She has tattooed Noizy's face on the neck and has also produced a short video (Video below). There are few such cases in Albania where fans tattooed the faces of idols, enough to mention Marina Vjollcas and the taxi driver who tattooed her face, Sali Berisha, Roza Latin, etc.

Noizy has not yet reacted to this gesture of fans. Follow the video: