11.08.2017 19:26

Meshkujt po ‘mbyllin’ penisin me 'ngjitës', vetëm për mos të përdorur prezervativ

Read in English

Ka njerëz që mund të nxjerrin justifikime nga më kreativet vetëm për të mos përdorur prezervativ. E në fakt një produkt i ri, që jo shumë mund ta kenë imagjinuar po testohet me qëllimin që të shmangni prezervativët dhe të keni "seks të vërtetë" pa u shqetësuar për gjëra të tilla si ejakulimi i parakohshëm etj.

Produkti i ri konsiston në një lloj ngjitësi që mbyll uretrën e penisit dhe që prodhuesit e saj shkruajnë se ai garanton ‘seks inteligjent’. Gjithsesi këta lloj ngjitësash nuk garantojnë mbrojetjen nga shtatzënitë e padëshiruara dhe nuk bëjnë asgjë për të mbrojtur nga SST-të.  

Shumë shpejt ai pritete të dalë në treg./allure.com

There are people who can get the most creative excuses just to avoid using the condom. And in fact a new product that you can not imagine is being tested with the goal of avoiding condoms and having "real sex" without worrying about things like premature ejaculation, etc.

The new product consists of a kind of adhesive that closes the penis ureter and that its producers write that it guarantees 'intelligent sex'. However, these types of adhesives do not guarantee the protection against unwanted pregnancies and do nothing to protect them from SSTs.

Very soon he expects to go to the market. /allure.com