11.08.2017 18:01

Ka shpresë për të gjithë! Lumturia harron Amedeon dhe gjen të dashur të ri

Read in English

Ata u bënë të famshëm pasi 57-vjeçarja Lumturie Kodra doli në disa emisione televizive për të denoncuar të dashurin e saj, poetin Amedeo Baçi që sipas Lumturies, e bëri atë të binte në dashuri për t’i zhvatur më pas mijëra euro.

Por duket se Lumturia i ka vënë një kapak historisë me poetin zemërthyes më në fund dhe këtë e ka lënë të kuptohet me anë të një postimi në Facebook. “Kur mendoni se jeta juaj ka marrë fund, atëherë vjen një dritë dhe sërish fillon.”- ka shkruar Lumturia në Facebook duke i lënë të gjithë të kuptojnë se në jetën e saj tashmë mund të ketë një mashkull të ri.

 Historia e Lumturies dhe Amedeos u përfol për ditë të tëra në media, e madje portali “Tabloid.al”, zbuloi se në të shkuarën Amedeo Baçi kishte pasur probleme me ligjin për zhvatjen e shumave marramendëse me anë të mashtrimit.

They became famous after the 57-year-old Lumturie Kodra went on several television shows to denounce her boyfriend, poet Amedeo Bacchus, who according to Lumturies, made her fall in love to extricate thousands of euros.

But Happiness seems to have put a history cap with the poetic heartbreaker in the end and this has been hinted at by posting on Facebook. "When you think your life is over, then there is a light and it starts again," he wrote Happiness on Facebook, letting everyone realize that there may already be a young man in her life.

The story of Lumturies and Amedeos was rumored for days in the media, and even the portal "Tabloid.al" found that in the past Amedeo Baçi had had problems with the law to extricate sumptuous amounts by cheating.