07.08.2017 19:05

Vajza mendonte se kishte infeksion në veshka: Lind fëmijën 24 orë pasi mëson se ishte shtatzënë

Read in English

Në serinë e historive të nënave që mësojnë në mënyra të çuditshme që janë shtatzënë, vjen historia e 25-vjeçares britanike Katie O’Brian. Pasi filloi të shkonte gjithnjë e më shpesh në tualet dhe dhembjes në pjesën e  poshtme të barkut, ajo ishte e bindur se kishte një infeksion në veshka. Por pas një analize urine, atë e telefonuan nga spitali për t’i thënë se mund të ishte shtatzënë dhe madje në muajin e nëntë. Në një intervistë për “Daily Mail” ajo rrëfeu se gjatë gjithë atyre muajve nuk e kishte ndjerë as një herë të vetme lëvizjen e bebes në barkun e saj dhe duke pasur perioda të çrregullta, s’kishte dyshuar për asnjë moment. Rrugës për në spital ajo i telefonoi edhe të dashurit për t’i dhënë lajmin e pabesueshëm se do të bëhej baba.

“Kur vajta në spital dhe dëgjova rrahjen e zemrës së bebes për herë të parë, u shokova. Pashë barkun tim dhe nuk kisha një bark prej shtatzëne. Madje muajin e fundit isha dobësuar sepse po bëja dietë.”- është shprehur 25-vjeçarja e cila gjithashtu ishte merakosur për shëndetin e fëmijës duke qenë se muajt e fundit kishte qenë në shumë festa pa e ditur që ishte shtatzënë. Në spital asaj i thanë se nuk ishte ende gati për të lindur, ndaj ajo vajti në shtëpi, por pas pasi të gjithë i kishte zënë gjumi, Katie u zgjua nga dhembje të tmerrshme dhe e lindi foshnjën e saj në shtëpi, me ndihmën e dy mjekëve të urgjencës që mbërritën menjëherë. Katie sot është nënë e një djali të shëndetshëm.

In the series of stories of mothers who learn in strange ways that are pregnant, comes the story of 25-year-old British Katie O'Brian. As she began to go more and more into the toilet and the pain in the lower abdomen, she was convinced she had a kidney infection. But after a urine test, she was called by the hospital to say she could be pregnant and even in the ninth month. In an interview with "Daily Mail" she confessed that during all those months she did not even feel the baby's movement once in her womb and had irregular periods, she had never suspected a moment. On the way to the hospital she also called the loved ones to give the incredible news that she would become a father.

"When I got to the hospital and heard beating the baby's heart for the first time, I was shocked. I saw my stomach and I did not have a belly of pregnancy. Even last month I was weakened because I was dieting, "said the 25-year-old who was also worried about the child's health as he had been in many holidays for months without knowing he was pregnant. She told her that she was not yet ready to be born, so she came home, but after all had fallen asleep, Katie woke up with terrible pain and bore her baby at home with the help of two Emergency doctors who arrived immediately. Katie is today a mother of a healthy boy.