07.08.2017 18:19

Eklipsi i mrekullueshëm i Hënës, ja ku do të dallohet dhe orari

Read in English

Eklipset janë një nga pamjet më të mahnitshme që ofrojnë lëvizjet e planeteve dhe i Diellit. Ndërkohë që një eklips i plotë i Diellit do të ndodhë më datë 21 të këtij muaji, ditën e sotme do të serviret në qiell një eklips tjetër i Hënës, por i pjesshëm.

Ai do të jetë i dukshëm edhe në Shqipëri dhe në kryeqytetin e Tiranës do të jetë i dallueshëm nga ora 19:20 e deri në orën 22:50.  

Vendosni alarmin për një spektakël në qiell. Burimi: Mirror

Eclipses are one of the most amazing images that offer the movements of the planets and the sun. While a full solar eclipse will occur on the 21st of this month, another moon's eclipse will be served in the sky today, but in part.

It will also be visible in Albania and in Tirana's capital will be distinct from 19:20 to 22:50.

Set the alarm for a spectacle in the sky. Source: Mirror