13.07.2017 12:21

Bota nuk do të jetë më e njëjta pasi të shihni Lumturi Kodrën duke kërcyer tek tubi

Read in English

Ajo u bë e njohur për publikun shqiptar pas disa shfaqjeve në televizionet shqiptare për të denoncuar poetin Amedeo Baçi, që siç pretendon Lumturie Kodra, e joshi dhe e bëri të dashurohej me të për t’i zhvatur më pas shuma të mëdha parash. Por teksa Amedeo Baçu i shastisi të gjithë duke filluar me taktikat e tij të joshjes e duke mbaruar me zhvatjet miliona dollarëshe, duket se personazhi i vërtetë mes të dyve është pikërisht Lumturia.

Për këtë mjafton t’i hedhësh një sy profilit të saj në Facebook me qindra ndjekës, vendi virtual ku ajo çdo ditë pasqyron krijimtarinë e saj artistike.

Por veçanërisht një video e 57-vjeçares është bërë sensacion së fundmi në rrjetet sociale. Në videon e zbuluar filiimisht nga faqja në Instagram “Seen.al1” shihet Lumturia duke kërcyer në tub në ambjetet e një lokali nate.

“Kush është dhe kush nuk është... E gjeni miq të dashur? LAP DENS... JESSSS!”- shkruan Lumturia në përshkrimin e videos duke iu referuar sigurisht kërcimit në tub, jo atij të prehërit (lap dance). Ndiqni videon:

She became known to the Albanian public after several shows in Albanian televisions to denounce the poet Amedeo Baçi, who claims that Lumturie Kodra, enticed her and made her fall in love with her to extricate large sums of money. But as Amedeo Bacco ravaged everyone by starting his tactics of seduction and ending with millions of dollars extravaganza, it seems that the true character of the two is exactly Happiness.

For this it is enough to look at Facebook's profile with hundreds of followers, the virtual site where it every day reflects its artistic creativity.

But especially a 57-year-old video has become a sensation lately on social networks. The sexually discovered video from the Instagram site "Seen.al1" sees happiness jumping in the tube in the ambience of a nightclub.

"Who is and who is not ... You find dear friends? LAP DENS ... JESSSS! "- Happiness is described in the video description referring to the jump on the tube rather than the lap dance. Follow the video: