Çfarë po ndodh në BB? Banorët harrojnë ‘konfliktet’,  diskutojnë për tema serioze

Xing

E Hënë 19 Qershor 2017, 14:02 / Kategoria Showbiz shqiptar

Në shtëpinë më të famshme në Shqipëri kanë mbetur vetëm 3 çifte, të cilët diskutojnë për një temë e cila është e përbashkët për ta. Në një lidhje më shumë rëndësi ka shoqeria apo partneri/rja? Kjo ishte pyetja që u shtrua mes tyre.

Çifti Olsi-Fiorentina janë të mendimit se në një lidhje konsiderohet në fillim shoqëria, ndërsa Lupçja është krejtësisht në një mendim të kundërt.

Kurse Danjeli dhe Fotinia thonë se varet nga shoqëria dhe problemi që mund të kenë, duke i lënë të dyja paralel.

Këshilla për Marketingun
.