19.06.2017 13:32

Kjo është kunata e Floriana Garos

Read in English

Floriana Garo vetëm para dy ditësh publikoi në rrjetet sociale lajmin se ajo është fejuar, me një djalë i cili jeton në Gjeneve ku ushtron edhe profesionin e avokatit. Por, ashtu siç dihet kur lidhja zyrtarizohet dhe bëhet familjare nusja takohet dhe me familjarët e tjerë të burrit.

E njëjta gjë ka ndodhur edhe me moderatoren Garo. Ajo është takuar me kunatën e saj, e cila duket që është simpatike. Floriana e ka prezantuar edhe për ndjekësit e saj në rrjetet sociale, duke shpërndarë një foto me të.

“Kunata ime e bukur”, shkruan Garo ngjitur me foton.

Bukuroshja e erkanit mesa duket është e lumtur në marrëdhënien e saj, për derisa ka marrë një hap të tillë që të fejohet.

 

Floriana Garo just two days ago published on social networks the news that she was engaged, with a boy living in Geneva where she also practiced as a lawyer. But, as is known when the relationship becomes formalized and becomes a family bride meets with other husband's relatives.

The same thing happened with moderator Garo. She has met her sister-in-law, which seems to be nice. Floriana has also introduced her followers on social networks by sharing a picture with her.

"My beautiful kingshawk," Garo writes next to the picture.

The beauty of the ercan is apparently happy in her relationship, until she has taken such a step to be taken.