Këto gjëra s’duhet t’i kërkoni kurrë në Google

Xing

E Diel 18 Qershor 2017, 16:04 / Kategoria Kuriozitete

Është një fakt njerëzor që njerëzit zakonisht bëjnë gjërat që për ta janë të ndaluara. Gjithsesi, kush dëshiron që të mos bëj diçka kur dikush i thotë të mos e bëj? Molla e ndaluar tërheq shumë! Google është bashkëpunëtori më i mirë kur vjen puna per informacion, sepse ai nuk ka diçka të cilën ti nuk mund ta gjesh.

Por ka disa pika të cilat janë të ndaluara për përdoruesit. Ja disa gjëra të çuditshme dhe frikshme që nuk duhet t’i kërkoni kurrë në Google.

Goatse (bricjap)

Nëse shkruajmë këtë fjalë do të na dalë një lloj kafshe, e cila është një hibrid mes dhisë dhe kalit, prandaj mos prisni imazhe të bukura. Për këtë gjë ju sugjerohet të mos e kërkoni, pasi do të zhgënjeheni.

Ichthyosis Harlequin

Është një sëmundje e rëndë gjenetike. Fëmija që në lindje vihet re se në lëkurë ka pllaka të bardha dhe çarje të mëdha,  të thella. Pamjet nuk janë aspak “normale”. I sapolinduri është mjaft i ndjeshëm ndaj infeksionit dhe kërkohet kujdes i vazhdueshëm.

 Elephantiasis

Elephantiasis është një sëmundje e cila karakterizohet në mënyrë tipike nga një trashje e lëkurës dhe indit nënlëkuror që shkakton gjymtyrë të zgjeruara dhe të fryrë.

Këshilla për Marketingun
.