17.06.2017 10:43

Donald Trump në versionin shqiptar, për ta takuar duhet të paguash 20 mijë $

Read in English

Donald Trump është Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe si gjatë fushatës, por edhe tani që është në krye të detyrës ai ka bërë zhurmë me deklaratat e tij. Kjo ka tërhequr vëmendjen e mediave ndërkombëtare.

Por jo vetëm kaq! Ne shqiptarët kemi “qejf” që ta sjellim edhe në versionin shqiptar. Aktori Erion Isai ka publikuar një foto në rrjetet sociale ku është bashkë me aktorin e Portokallisë, Florianin.

 

Ky i fundit në fakt është shdërruar totalisht. Duket sikur metamorfoza e Kafkës tek Floriani ka funksionuar e ka kthyer atë në Presidenti të SHBA-së. “Takim i jashtëzakonshëm me Presidentin Donald Trump! Pagova 20 mijë dollarë dhe pata nderin ta takoj 10 sekonda!”, shkruan Isai në Facebook.

Donald Trump is the President of the United States of America and as during the campaign, but even now that he is in charge of the office, he has made noise with his statements. This has attracted the attention of international media.

But not just so! We Albanians have "fun" to bring it to the Albanian version as well. Actor Erion Isai has published a picture on social networks where he is together with Orange actor Florian.

The latter has in fact been fully translated. It seems that the skull metamorphosis at Florian has worked has turned it into US President. "Extraordinary Meeting with President Donald Trump! I paid 20 thousand dollars and I had the honor to meet 10 seconds! "Writes Isai on Facebook.