Kruajtja

Ishte nje here nje njeri pa nje dore dhe i ishte merzitur jeta donte te vdiste, shkon para nje ure dhe sa ben gati te hidhet i kap syu nje person pa duar fare qe hidhej ne forme kercimi, i habitur tha me vete ta pys vall pse kercen. Shkoi aty prane dhe i tha: Me falni une me nje dore dhe dua te vras veten, ndersa ti pa duar fare dhe kercen? Ia kthen ai: Cfare thua mer shok, une kam nje ore qe dua te kruaj bythen dhe spo dij se si.

Barsaleta te sapo dala nga furra

Gjeli.... 981 Lexime
Ilaçet. ... 858 Lexime
Tharesja... 951 Lexime
Gruaja ... 1109 Lexime
Prezantimi ... 949 Lexime
Tradhëtia ... 995 Lexime
Çifti... 966 Lexime
Stacioni i trenit ... 932 Lexime
Ne kopësht... 891 Lexime
Ne klase... 961 Lexime
E vjeter por e buku... 1020 Lexime
Nuk eshte per te qe... 946 Lexime