6 veta te plagosur!!!

Hidhet lavatricja e fundit ne treg.
6 veta te plagosur!!!

Barsaleta te sapo dala nga furra

deshtoi plani... 892 Lexime
Nastradini ... 903 Lexime
Në martenitet... 976 Lexime
Këshilla ... 993 Lexime
Nena dhe Droga... 1014 Lexime
Djaloshi dhe farmac... 1142 Lexime
Burri dhe gruaja... 1069 Lexime
Hamburgeri... 1156 Lexime
Kondicioner.... 1037 Lexime
Komshiu ... 986 Lexime
Beni eshte i forte ... 983 Lexime
Bjondet... 1077 Lexime