Ne dyqan.

Nje here nje burre donte te blinte papagall.Dhe keshtu ai shkon ne dyqanin e kafsheve
-Sa kushton ky papagalli?
-400$
-Po si shtrenjte ,po cfare di te beje ky papagalli
-Ky flet italisht
-Po ky papagalli tjeter sa kuston?
-600$
-Edhe ky mjaft shtrenjte,po ky cfare di te beje ?
-Ky flet spanjisht
-Po ky papagalli sa kushton?
-1000$
-Po ky qenka super i shtrenjte, meqe kushton kaq shume duhet te jete i vecante
-Ne fakt ky nuk di te beje asgje po thjesht eshte Shefi i atyre te dy tjereve

Barsaleta te sapo dala nga furra

Doktori dhe Pacient... 920 Lexime
Deshira e nje femre... 1039 Lexime
Bytha byth dmth.... 1188 Lexime
Guximi ... 881 Lexime
Mirë që avionët ... 1073 Lexime
Thjeshte JO! ... 1040 Lexime
Takohen ne parajse ... 977 Lexime
Polici dhe fotograf... 1024 Lexime
Gruaja e mire ... 1217 Lexime
Polici dhe gruaja... 989 Lexime
... 867 Lexime
Funksioni x.... 932 Lexime