Borxhi

Goni donte te shkonte me gruan e shokut te vet, Gimit.
Gruaja e Gimit pranoi me 100Euro. Mbarojne pune dhe i jep 100Euro Goni gruas se Gimit.
Vjen Gimi ne shtepi.
Gimi: Kaloi Goni sot nga shtepia?
Gruaja: Po, kaloi.
Gimi: Te dha 100 euro?
Gruaja: Po mi dha. Po ti si e more vesh?
Gimi: Erdhi sot ne mengjes me mori 100euro borxh dhe me tha qe kur te mbaroj pune po ti coj ne shtepi te gruaja.

Barsaleta te sapo dala nga furra

Goca dhe mami ... 1216 Lexime
Bjondja dhe Dyqani... 1135 Lexime
:)... 992 Lexime
Komandati "i mënç... 987 Lexime
Polici dhe Dhia... 1027 Lexime
Gjyshja ... 957 Lexime
Femrat... 1024 Lexime
Pensionistet.... 934 Lexime
Rroga ... 1048 Lexime
Vrasja.... 957 Lexime
Ne muajin e mjaltit... 1023 Lexime
Tek berberi ... 1006 Lexime