Ne spital

I tregon gruaja burrit ndodhin cka i kishte ndodhur gjate udhes duke ardhur per vizite ne spital tek ai.
"Burre u nisa per tek ti te te vizitoj edhe me ndali taxisti afer spitalit. Por une e shkreta kisha harruar leket ne shtepi keshtu qe taxisti me vendosi kusht ose te kendoje nje kenge ose nje orale shpejt e shpejt."

Burri: Hë grua cilen kenge i kendove?
Gruaja: Burre a je cmendur, ti ne spital e une te kendoj?

Barsaleta te sapo dala nga furra

Letra ... 863 Lexime
Bjondja dhe Posta... 1097 Lexime
Perqendrohu... 979 Lexime
Fëmijët... 901 Lexime
Ikja nga spitali... 1097 Lexime
Dashuri me leke... 1098 Lexime
Puthja ... 1090 Lexime
Anglezi dhe Shqipta... 1013 Lexime
Në gjyq ... 913 Lexime
Hidhërimi ... 933 Lexime
Në burg ... 956 Lexime
Pijaneci... 1229 Lexime