Premtimi

Premtoj se, nëse më votoni, do bëj çdo gjë që është e mundur për mos të bërë asgjë.

Barsaleta te sapo dala nga furra

Gruaja qe kerkonte ... 958 Lexime
Martesa ... 953 Lexime
Nje familje e kends... 813 Lexime
Kësulkuqja... 923 Lexime
Krevati ... 894 Lexime
Fshesa korentit ... 828 Lexime
Shakaxhiu dhe profe... 938 Lexime
Rrëfimi ... 788 Lexime
Buqeta me lule... 812 Lexime
Borxhi ... 889 Lexime
Dy policet.... 859 Lexime
Syri i nxirë ... 844 Lexime