Ajo

Nëse të merr çdo ditë në telefon, ti e mbyll dhe ajo të merr prapë… nuk është dashuria e jetës tënde. Është ajo e bankës.

Barsaleta te sapo dala nga furra

Ne klas... 949 Lexime
Kuriozitet.... 980 Lexime
Aborti ... 1066 Lexime
Politikani... 988 Lexime
Shoferet.... 939 Lexime
Policët ... 922 Lexime
Çifti dhe ushtari ... 1005 Lexime
Dashuria e jetes... 1006 Lexime
Kilet ... 964 Lexime
Ora ... 892 Lexime
Provat... 858 Lexime
Tekniku ... 976 Lexime