Kafshet e pyllit.

Kishte ariu ditelindjen dhe fton te gjith kafshet e pyllit.E kishte shtruar me te gjitha per te ngrene e per te pire dhe vetem i mungonte coca- cola.
Filluan tu u zi qe kush ta blinte.
Dhe midis te gjithve u tregua zemer mire breshka.
Nje tu nisur por kur kalojn nje ore 2 ,3
Shkoi 7 ore dhe nuk po vinte breshka.
kafshet e tjera spo duronin me dhe filluan tu e shajt breshken qe po vonoej.
Dhe breshka qe ndodhej pak metra me tutje thote:
-pushoni se nuk ika fare

Barsaleta te sapo dala nga furra

Nuk jam i martuar... 1113 Lexime
Ne banjo... 1006 Lexime
Molat... 898 Lexime
Ka dhe më keq ... 985 Lexime
Vajza e Kapitenit... 947 Lexime
Bedriu... 998 Lexime
Xhaja dhe peshkatar... 1032 Lexime
Ne Vlore.... 1049 Lexime
Në avion ... 987 Lexime
Intervista ... 937 Lexime
Ehhh...... 1035 Lexime
Djali dhe babi ... 996 Lexime