Shoferi kamionit

Një kamionist qëndron në semafor të kuq dhe nga mbrapa e ndjek një bjonde duke e sinjalizuar me drita që t’i tërheqë vëmendjen dhe i bërtet: O zotëri, po të derdhet ngarkesa nga mbrapa!
Semafori bëhet jeshil dhe kamionisti niset pa i kthyer përgjigje.
Në 3 semaforë të tjerë ndodh e njëjta gjë: O zotëri, po të derdhet ngarkesa nga mbrapa!
Kaministi nuk duron më dhe i kthehet: O ti zonjushe, jemi në dimër, po hedh kripë për akullin.

Barsaleta te sapo dala nga furra

Miu dhe Rakia... 1078 Lexime
Kërkesa ... 884 Lexime
Mekaniku ... 1028 Lexime
Strategjia ... 1253 Lexime
Komandati "i mënç... 987 Lexime
Zoteria dhe zonja... 958 Lexime
Lojtaret e golfit ... 936 Lexime
Fakt.... 974 Lexime
Vetevleresimi... 915 Lexime
Rritja ... 881 Lexime
Mesuesja e re ... 1114 Lexime
Shqiptarët... 994 Lexime