Fustani


- Cdo dite ime shoqe me kerkon nje fustan te ri.

-Dhe ti ja blen?

- Jo. Prandaj ajo ma kerkon cdo dite.

Barsaleta te sapo dala nga furra

Qeni... 982 Lexime
Edukata seksuale... 1254 Lexime
Guximi ... 881 Lexime
Ne muajin e mjaltit... 1023 Lexime
Nami i Mire... 964 Lexime
Dhurata e ditëlind... 1084 Lexime
Vrasja ... 908 Lexime
E cuditshme... 1002 Lexime
Nastradini... 1095 Lexime
Zgjedhimi... 988 Lexime
Po pres!... 980 Lexime
Shtatzania... 1099 Lexime