I varfëri dhe i pasuri

Nje i varfer qe jetonte ne katin e peste dilte cdo dite i rrudhosur e palare nga shtepia. Nje dite komshiu i tij i pasur qe jetonte ne katin e pare e sheh dhe i thote:
-Te shoh cdo dite te palare e rrudhosur, ca ben mor burr, hekurosi rrobat se le nam.
"Skam hekur" pergjigjet i varferi.
Ok i thote i pasuri, po e ngrite hekurin tim me organin gjenital deri te shpia jote ne kat te peste do ta fal...dhe keshtu i varferi pas shum mundimesh e con hekurin ne shtepi...Pas disa ditesh i pasuri gjen te varferin ne shkallet e pallatit duke ngritur shtanga me organin gjenital.
-C'ben i thote, u cmende?
-Jo zoteri, i pergjigjet i varferi, po bej stervitje per te te mare lavatricen.

Barsaleta te sapo dala nga furra

Papagalli dhe Polic... 880 Lexime
Hidhërimi ... 813 Lexime
Pleshti... 885 Lexime
Beni godet serish!... 918 Lexime
Agroni pas operacio... 904 Lexime
Pylli... 818 Lexime
Oficeret... 829 Lexime
Punonjesi dhe shefi... 872 Lexime
Babai i zgjuar ... 888 Lexime
Fatkeqësia natyror... 857 Lexime
Tigani. ... 811 Lexime
Ne autobuz... 844 Lexime