Në shtëpi

Shkon djali ne shtepi nga shkolla dhe e pyet mamaja:
Mami:
-Eja, cohu te hash buk. Djali:
-Jo mami se kam ngren ne shkoll Mami:
-Ooo po ju gatuan mesuesja?

Barsaleta te sapo dala nga furra

Agroni tek doktori... 998 Lexime
Në autobus... 949 Lexime
Beni dhe gjyshja.... 966 Lexime
Filmi... 921 Lexime
Pijaneci dhe Gruaja... 1088 Lexime
Fshatari i zgjuar ... 1061 Lexime
Pyetja e nipçes ... 1012 Lexime
Mikrovala.... 1032 Lexime
Ëngjëlli mbrojt... 1031 Lexime
Sms romantike... 1246 Lexime
Profesioni ... 1038 Lexime
Ghaaaa... 1010 Lexime