Tekniku

Nje burri nuk po i punonte televizori dhe vendose te marr ne telefon teknikun e televizorit.
- Zoteri ju lutem ejani ne shtepine time sepse nuk po me punon televizori
Pasi vjen tekniku ne shtepi e pyet qe cfare ka.
- Po ja televizorin e kap me miza.
Ok i thot ai, dhe diku aty afer ulet tekniku dhe ben mutin
- Ja shikoje i thot tekniku nuk do ta kape me me miza

Barsaleta te sapo dala nga furra

Filmi ... 1013 Lexime
Tradhetari... 1094 Lexime
... 880 Lexime
5 kushtet!... 990 Lexime
Pyetja ... 877 Lexime
Beni tek okulisti... 1131 Lexime
Hahhahahahaha... 1009 Lexime
Vrasja ... 1050 Lexime
Burrat... 932 Lexime
Buqeta me lule ... 997 Lexime
Mungesa... 981 Lexime
Pylli... 845 Lexime