Pulat

– Mirembrema, keni pula?
Shitesi i lodhur dhe i merzitur, nxjerr te vetmen pule qe ishte ne frigorifer. E vendos mbi peshore:

– 1.2 Kg. Do e merrni?
– Me te madhe nuk keni?

Shitesi i nevrikosur fut pulen ne frigorifer, dhe duke mos patur tjeter, nxjerr po ate. E vendos ne peshore dhe duke mbajtur gishitn ne peshore:

– 1.6 kg
– Ahhh perfekt, do ti marr te dyja!

Barsaleta te sapo dala nga furra

Burrat qe kerkonin ... 1026 Lexime
Deshira e djaloshit... 907 Lexime
Krahasimi... 828 Lexime
Fëmijët... 791 Lexime
Hallall ... 863 Lexime
Shoket ... 795 Lexime
Gjahtari ... 835 Lexime
Binjaket... 957 Lexime
Mjaft me zhurma...... 796 Lexime
Burri dhe gruaja... 932 Lexime
Tek Dentisti... 907 Lexime
Vdekja e papritur ... 874 Lexime