Në kinema

Duke pare nje film ne kinema nje anglez, nje
shqiptar dhe nje kinez. Ne mes te filmit vjen nje
mize ne fytyren e anglezit dhe e largon me dore. Po
te njejtin veprim ben dhe shqiptari. Vjen tek kinezi,
nje ta kapur dhe e ha. Nje insekt gjigand kalon tek
anglezi dhe ai perseri e largon me dor. Vete te
shqiptari dhe e kap me dy duar dhe ja zgjat kinezit:
– Na, sa lek e do?

Barsaleta te sapo dala nga furra

Ilaçi i syve ... 864 Lexime
Aksidenti ... 814 Lexime
Doktori kompetent... 936 Lexime
Gjermani, italiani ... 907 Lexime
Hallexhiu ... 773 Lexime
Xhiro me makin ... 923 Lexime
Djali dhe Vajza... 985 Lexime
Plakat.... 810 Lexime
Intervista e punes... 852 Lexime
Njoftimi ne Radio... 803 Lexime
Çifti... 846 Lexime
Zgjedhimi... 827 Lexime