Në ishull

Nje dite nje bukuroshe noton deri ne ishull e veshur me nje kostum zhytesi.

Burri: Pershendetje! Gezohem qe te shoh!
Vajza: Pershendetje! Duket qe ke kohe ketu. Qe kur nuk ke pire nje cigare?
Burri: Prej 10 vitesh!
Vajza hap zinxhirin e nje xhepi dhe nxjerr nje cigare dhe ja jep burrit.
Burri: Oh te falenderoj nga zemra!
Vajza: Po pa pire sa ke?
Burri: 10 vjet!
Vajza hap zinxhirin e nje xhepi me te madh dhe nxjerr nje shishe whisky dhe ja jep burrit.
Burri: Oh, faleminderit shume. Je si nje zane!
Vajza, (duke ulur zinxhirin e veshjes): Me thuaj, prej sa kohesh nuk ke bere nje gjuajte?
Burri: Ohh, Zot, mos me thuaj qe ke dhe shkopinj golfi atje?!

Barsaleta te sapo dala nga furra

Majmuni.... 958 Lexime
Shoqja e gjimnazit ... 1008 Lexime
Ne klase ... 990 Lexime
Murgesha dhe taksis... 1091 Lexime
Emrat... 935 Lexime
Llogaria ... 901 Lexime
Fshije historine... 1024 Lexime
Fshatari ... 976 Lexime
Ka edhe më keq.... 975 Lexime
Polici ben dashuri ... 1122 Lexime
I shpupurituri... 956 Lexime
Jeta e veshtire... 968 Lexime