GJEOGRAFIA E FEMRES
Në moshën 18-20 vjec femra është si Afrika…
– E egër, e bukur dhe me shumë zona misterioze dhe te pavizituara…
– 21-30 Vjec femra është si Amerika…
– E zhvilluar dhe e hapur…sidomos për të pasurit…
-31-35 Vjec femra është si India…
– Sensuale, e qete dhe me plot besim në bukurinë e vete…
– 36-40 Vjeç femra është si Franca
– E shijshme, e pjekur dhe mbetet si nje pjesë e botës që vizitohet me kënaqësi
– 41-50 Vjec femra është si Jugosllavia…
– Lufta është humbur, kurse dëmet e së kaluarës kanë lënë gjurmë të thella…
– 51-60 Vjec femra është si Rusia
– E shkatërruar, pa kontroll dhe nuk i përfill vizitorët…
– 61-70 Vjec femra është si Mongolia…
– Me të kaluar të pasur dhe me fitore shumë të mëdha, por pa ardhmëri…
– Pas moshës 70 vjeç femra është si Afganistani…
– Cdokush e di ku është…mirëpo nuk e viziton askush…

Barsaleta te sapo dala nga furra

Thjeshte JO! ... 1040 Lexime
... 917 Lexime
Kina... 935 Lexime
Depresioni ... 1011 Lexime
Kanibalet dhe fruta... 996 Lexime
Maçoku ... 977 Lexime
Në provim ... 983 Lexime
Polici dhe Dhia... 1027 Lexime
Demokracia... 944 Lexime
Çifti ... 974 Lexime
Bjondina... 955 Lexime
Pyetja ... 1002 Lexime