Loja

Ishte shqiptari gjermani dhe italiani. Ato po luanin me top ne traget dhe topi u bie ne det. Topin e kap nje balene dhe u thote atyre : - me hidhni te gjithe nga nje gje dhe une do tjua jap topin. Gjermani i jep nje varese floriri tak balena e kap varesen. Italiani i jep nje unaze floriri dhe tak balena e kap varesen kurse shqiptari kthen b*then dhe ben nje po*dhe. Balena thote:
-Eren po e ndjej po se ku eshte nuk po e gjej dot.

Barsaleta te sapo dala nga furra

Telefonata e hidhur... 957 Lexime
Lypesi... 1012 Lexime
Qeraja ... 970 Lexime
Hamshori ... 1101 Lexime
Vajzat dhe bananet... 1026 Lexime
Respekt.... 969 Lexime
Harmonia ... 901 Lexime
Stalla... 864 Lexime
Ora ... 892 Lexime
Ne spital... 1049 Lexime
Krevati ... 989 Lexime
I fiksuari.... 1121 Lexime