Dëshirat

Nje dite ariu edhe lepuri po ecnin ne pyll dhe e gjejne nje llampe, nga aty del xhindi dhe i thot do tju plotesoj nga 3 deshira secilit.
Fillon ariu i pari.
Ariu: Duaaaa qe gjithe arinjt e ketij pylli te jene femra.
Lepuri: Dua nje motorr
Ariu fillon e qesh me deshiren e lepurit pastaj thote: Duaaaa qe gjithe arinjt e ketij shtetit te jene femra.
Lepuri: Une e dua nje kaske per motorrin.
Ariu prap akoma me shume qeshte me deshirat e lepurit pastaj kerkoi: Duaaaaa te gjithe arinjt e botes te behen femra.
Edhe xhindi i thote: u plotesuan deshirat e tua ari.
Pastaj lepuri hipen ne motorr, behet gati, e ndez motorrin edhe thote: Dua qe ky ariu ketu te jete gay.

Barsaleta te sapo dala nga furra

... 875 Lexime
Xhelozia... 999 Lexime
Shoqeria... 970 Lexime
Vrasja ... 1050 Lexime
Lopa dhe Miu.... 996 Lexime
Vonesa... 1053 Lexime