Vejusha

Një vejushë e pasur dhe e vetmuar vendosi që kishte nevojë për një burrë tjetër në jetën e saj kështu që ajo vuri një reklamë në një gazetë, e cila thoshte kështu:

Një vejushë e pasur kërkon të ndaje pasurinë dhe jetën e saj me një burrë……..aplikuseve ju nevojitet të kenë këto kualifikime:

1) Te mos me rrahë kurrë
2) Te mos më ikë kurrë
3) Duhet të jetë tepër i mirë në krevat

Për disa muaj, kishte shumë telefonata dhe vizitat në shtëpi ishin të shumta nga burrat që e kërkonin por asnjë nuk kishte kualifikimet që ajo kërkonte.

Një ditë i ra zilja e shtëpisë dhe ajo hapi derën për të gjetur një njeri pa krahë dhe pa këmbë shtrirë tek dera.

E hutuar, ajo pyeti: “Kush jeni ju? Dhe çfarë doni?”

“Përshëndetje”, tha ai, “kërkimi juaj ka mbaruar, sepse unë jam burri i ëndrrave tuaja. Unë nuk kam asnjë krah, kështu që unë nuk mund t’ju godasë dhe nuk kam asnjë këmbë, kështu që unë nuk mund të iki kurrë”.

“Po po, atëherë,” tha ajo, “a mendoni që jeni i mirë në krevat?”
Për të cilën ai u përgjigj….. “Epo, me çka ta merr mendja se i rashë ziles?

Barsaleta te sapo dala nga furra

Shqiptari dhe itali... 953 Lexime
Binjaket... 1091 Lexime
Thesi i rërës ... 921 Lexime
Ne klase... 961 Lexime
Shakaxhiu dhe profe... 1088 Lexime
Beni tek okulisti... 1131 Lexime
Ne autobuz... 960 Lexime
Zysha dhe Beni... 1103 Lexime
Dallimi... 914 Lexime
Plaku.... 962 Lexime
Loja ... 913 Lexime
Helikopteri... 1021 Lexime