Tek berberi

Tek një berber hyn një burrë me një fëmujë përdore. Qethet vetë i pari dhe i thotë berberit:

Sa të qethni djalin unë po pi një birrë tek ky lokali këtu afër.

Berberi qethi djalin pas një pritjeje të gjatë, ku burri nuk u kthye i thotë djalit:

Sa shumë po vonohet ky babai juaj. Ku të ketë vajtur?

Ai nuk është babai im. Bile un nuk e njoh fare. Më takoi në rrugë më tha nëse doja të qethesha pa lek dhe unë pranova.

Barsaleta te sapo dala nga furra

Cifti.... 972 Lexime
Një pacient do ope... 909 Lexime
Rrotullimi... 969 Lexime
Dhëndri... 1095 Lexime
Derrat... 1026 Lexime
Xhaja dhe Karateist... 973 Lexime
Rrëfimi... 934 Lexime
Ne klase... 961 Lexime
Budallai. ... 1028 Lexime
Gruaja me 3 dashnor... 1082 Lexime
Kali i ngordhur ... 983 Lexime
Martesa ... 1056 Lexime