Butoni

Ne Garden e Republikes kishin sjelle radio-marese te reja, dhe shefi si i zgjuar qe ishte i mblodhi te gjithe dhe do i shpjegonte se si funksonionin. E shikoni ate butonin qe thote “ON”, po pergjigjen ata, a e dini se ca do te thote, “o ndez” pra kur e shtypni ndizet.

Po ate butonin “OFF” a e dini ca do te thote, “o fik” pra kur e shtypni fiket. Por diku andej nnga fundi i rreshtit hidhet njeri, o shefo mire “Of” do te thote o fik po ajo “F” e dyte per ca o? Dhe shefi tere pasion i pergjgigjet ” O FIK FARE”

Barsaleta te sapo dala nga furra

Miri dhe gjyshi... 1047 Lexime
Cilësim kafshësh.... 960 Lexime
Për vizitë tek mj... 1002 Lexime
Çifti ... 974 Lexime
Boria... 1026 Lexime
Dhëndri... 1095 Lexime
Në shtëpin publik... 1054 Lexime
Tek doktori ... 960 Lexime
ishin nje here tre ... 1018 Lexime
Bjondia ... 1054 Lexime
Lopa e Cmendur... 1080 Lexime
Në restorant ... 962 Lexime