Dhëmbi

Ne autobus ishin dy veta ngjitur. Njerit i vinte goja ere te keqe. Tjetri per mos ta ofenduar i thote:
-Me falni, keni ndonje dhemb te prishur?
-Jo, ju kam vendosur ure!
-Me behet qejfi per ty, por shiko se mos po te dhjet ndonjeri poshte ures!

Barsaleta te sapo dala nga furra

Krimi... 901 Lexime
Vjedhja e kompostos... 980 Lexime
Mungesat... 1047 Lexime
Tek berberi ... 1006 Lexime
Loriku... 944 Lexime
Ushtari ... 902 Lexime
Keqkuptimi ... 996 Lexime
Pizhamet e Plakes... 1042 Lexime
Ne kopshtin zologji... 939 Lexime
Leksion nga babi...... 1032 Lexime
Zoteria dhe zonja... 958 Lexime
Surpriza... 903 Lexime