Ligji i ri

Burri: Grua, oj grua,
gruaja: Po, me thua.
burri: Grua, do bëhemi të pasur.
gruaja: Si do bëhemi të pasur?!
burri: Qeveria ka nxjerr një ligj që kush ka 10 fëmijë, merr 100mijë €.
gruaja: Po ne nëntë fëmij kemi.
burri: Mos u mërzit grua, do shkoj unë të mar fëmijën tim që kam me dashnoren.
Gruaja nuk foli.
Mbas dy orësh kthehet burri i gëzuar, por.........
gjen vetëm 3 fëmij në shtëpi.
burri: Oj grua, ku janë 6 fëmijët e tjere mi të hongërt mortja.
gruaja: Mos u mërzit i dashur, se erdhën dhe i morën baballarët e tyre

Barsaleta te sapo dala nga furra

Tradhetia... 895 Lexime
Pervers, mos te shk... 929 Lexime
Shitesja ... 958 Lexime
Shokët ... 854 Lexime
Telefonata ... 796 Lexime
Tek doktori ... 866 Lexime
Bjondia.... 893 Lexime
Nusja ... 891 Lexime
Krimi... 767 Lexime
Bjondet ... 932 Lexime
Kafshet e pyllit.... 901 Lexime
Plakje... 880 Lexime