Shoferi dhe polici

Nje burre kish blere nje makine te re. Per te provuar makinen ai del ne autostrade dhe e
nget ate me shpejtesi.
Nje patrulle policie i ben thirrje te ndaloje por ai
mendon:
“e kush mund ta kape nje mercedes te ri akull,
dhe rrit shpejtesine akoma me shume. Por vjen nje moment qe i mbaron karburanti dhe
ndalon.
Makina e policise afrohet dhe njeri prej tyre nxjerr
bllokun e gjobave.
Si per dreq fletat e bllokut kishin mbaruar dhe polici i
thote: – Po me the nje arsye bindese pse nuk ndalove do te
le te shkosh.
Burri mendohet pak dhe thote:
– Para pak kohesh me la gruaja dhe iku me nje polic…
– E c’lidhje lidhje ka kjo, e pyet polici.
– Po ja nuk ndalova se mendova se mos ishe ti dhe doje te ma ktheje mbrapsht…

Barsaleta te sapo dala nga furra

Lypsi dhe zoteria ... 843 Lexime
Aksidenti ... 775 Lexime
Pizhamet e Plakes... 917 Lexime
Derrat... 915 Lexime
Bjondja dhe Posta... 936 Lexime
"Senatori" ... 931 Lexime
Gay dhe ora... 930 Lexime
Beni flevi... 867 Lexime
Gruaja... 866 Lexime
Mushka dhe ushtaret... 913 Lexime
Bravo Ciki. Ke then... 811 Lexime
Hera e pare... 920 Lexime