Zgjimi i mëngjesit

Tre pleq bisedojne me njeri tjetrin duke luajtur domino.
I pari: -Jam keq me prostatin, zgjohem ne oren 7 dhe deri ne oren 9 mezi e bej ujn e holle.
I dyti: -Une jam keq me kolitin, zgjohem ne oren 7 dhe deri ne oren 10 mezi bej ujin e trashe.
I treti: -Juve jeni mire, por une qe ne oren 8 i kam bere te dyja te trashin dhe te hollin.
Po shume mire i thone dy te paret te habitur, ku qendron problemi ketu.
I treti: -Problemi im eshte qe zgjohem ne oren 9-te.

Barsaleta te sapo dala nga furra

Kafshet e pyllit.... 1160 Lexime
Ju pelqen? ... 993 Lexime
I fiksuari... 1023 Lexime
Xhelozia ... 1094 Lexime
GJEOGRAFIA E FEMRES... 1189 Lexime
Leksion nga babi...... 1032 Lexime
Tradhëtia ... 1029 Lexime
Nxenesi i dalluar... 1133 Lexime
Sms romantike... 1240 Lexime
Rroga ... 1048 Lexime
Kërkesa ... 914 Lexime
Numri 7. ... 1158 Lexime