Striptizëm mbi peshore

Një grua e shëndetshme shkon për tu peshuar në një peshore në rruge.
Hip herën e parë dhe nuk kënaqet aspak nga pesha e saj.
Pasi heq pallton provon sërish, por edhe kjo peshë nuk i mbush syrin fare.
Hip për se treti pasi kishte hequr trikon dhe serish mbledh buzet e merzitur.
Pasi ngelët vetem me te brëndëshmet pronari i peshores i thote :
“Zonje tani mund te peshoheni falas”.

Barsaleta te sapo dala nga furra

Ket po e postojm pe... 1098 Lexime
Gezimi i madh... 1014 Lexime
Prifti... 1139 Lexime
Ne kopësht... 891 Lexime
Tjetri ju lutem!... 1004 Lexime
... 870 Lexime
Polici: ... 941 Lexime
Rosaku ... 1001 Lexime
Depresioni ... 1011 Lexime
Boksieri ... 971 Lexime
Tradhtia... 1110 Lexime
Tek stacioni i tren... 911 Lexime