Gruaja

Nje prift nje dite i pyet te gjithe burrat qe ishin ne kishe kush ka frike nga gruaja te cohet ne kembe. Te gjithe u ngriten, ndersa njeri po rrinte ulur dhe prifti e pyet:
-Po ti pse nuk u çove?
-Mua kur me permend gruan nuk me mbajne gjunjet e jo me te ngrihem.

Barsaleta te sapo dala nga furra

Polici ne kinema... 1000 Lexime
Rritja ... 881 Lexime
Vezët ... 1010 Lexime
Mushkonjat... 901 Lexime
Zgjedhimi... 988 Lexime
Shkaku i vdekjes ... 965 Lexime
Polici dhe Dhia... 1027 Lexime
Postoblloku... 954 Lexime
Qeraja ... 970 Lexime
Engjell... 951 Lexime
Mirë që avionët ... 1073 Lexime
Lypësi... 974 Lexime