Nje dite burri hyn ne shtepi me gjysme zeri duke i thene gruas :
-Oh e dashur desh me shtypi nje makine sot.
Gruaja ja kthen :
- Eh more burre ti gjithmone i le gjerat pergjysem…

Barsaleta te sapo dala nga furra

Qeni i Bjondes... 1189 Lexime
Martesa ... 1056 Lexime
Dy shoket ne ishull... 996 Lexime
Emrat ... 874 Lexime
Ish i dashuri ... 1017 Lexime
Dy pleqte e rinj... 1174 Lexime
Këmbëngulësi ... 933 Lexime
Vlera. ... 928 Lexime
Benny Hill... 1017 Lexime
Ne kopësht... 891 Lexime
Shkencetaret dhe sh... 1006 Lexime
Miri dhe gjyshi... 1047 Lexime