Basti

Ne nje lokal po jepeshin lajmet e mbremjes per nje djale nga Rusia qe kerkonte te hidhej nga ura me nje lartesi prej 50 metrash. Aty ishin dy shoke dhe njeri i thote tjetrit:
- Do veme me bast me 20$ qe ai do hidhet nga ura?
- E veme, - i thote ky tjetri.
Pas pak e dha qe ai djali u hodh nga ura.
- Te thashe, - i tha ky qe fitoi bastin.
- Mire, - i tha ky tjetri - ja ku i ke 20$.
- Mbaji, mbaji se ta bera me hile. Une e pashe kete tek lajmet e drekes qe u hodh nga ura ai.
- Ore merri, - i tha tjetri - se dhe une e pashe.
- Po pse vure bast?
- Po ku e dija une qe ai ishte aq idiot ai trapi sa te hidheshe dy here

Barsaleta te sapo dala nga furra

Komandati "i mënç... 990 Lexime
Ne tren... 943 Lexime
Bobi ... 1064 Lexime
... 919 Lexime
Ilaçi ... 868 Lexime
Burri... 969 Lexime
Sherr femrash.... 1169 Lexime
Peshkatari dhe gjue... 963 Lexime
Mëngjesi ... 1023 Lexime
Nje vajze do kendon... 1069 Lexime
Lutja!... 957 Lexime
Vdekja ... 956 Lexime