Urdheri

-Mami a mund te ve dhe une buzkuq si Albana?
-Jo te thaaaash!
-Mami a mund te vesh minifund me strece leopardi si Albana?
-Degjon ti kur te them qe jooo...
-Po pse o mamii, jam 22 vjec?
-SELDI pusho se ta cava gojen!

Barsaleta te sapo dala nga furra

Cifti i sapomartuar... 1164 Lexime
Bobi, shoku i Xhixh... 1026 Lexime
Ankesa... 919 Lexime
Depresioni ... 1011 Lexime
Shtëpia e djegur ... 1033 Lexime
Ish i dashuri ... 1017 Lexime
Ushtari dhe komanda... 1016 Lexime
Politika ... 847 Lexime
Ndodh... 935 Lexime
Martesa ... 1099 Lexime
Ne spital ... 916 Lexime
Ngacmimi ... 929 Lexime