Pazari i radios!

Nje burre shkon per te blere nje radio ne qytet, pasi banonte ne fshat. Kur shkon te shitesi me vete kishte 100 euro per te blere radion, dhe merr vesh qe radioja kushtonte 120 euro.
Burri:
-Ma ul pak cmimin o burr se vetem 100 euro kam.
Shitesi:
-Mire po do me lesh te ta bej njeher nga mrapa.
Burri pa rreth e rrotull dhe pasi u sigurua qe nuk kishte njeri tjeter pranoi. Pasi mbarojne pune shitesi i paketon mir e mir ne pako nje tulle duke pretenduar qe brenda ishte radioja dhe e porosit burrin qe mos ta hape derisa te shkoje ne shtepi sepse ka pasur shume kerkesa dhe nuk e ka shitur dhe bleresit do te irritoheshin. Merr "radion" burri dhe shkon ne shtepi. Sapo futet le radion mbi tavoline, therret gruan dhe i thot hape pakon dhe shiko ca radioje kam blere, dhe nderkohe niset te bej dush. Sapo e hap gruaja pakon dhe shikon tullen brenda i thot burrit:
-O burr po ty ta paskan futur?!
I kthehet burri nga banja:
-Booo keto shitesit, nje sekret nuk dine te mbajne. Fike fikee shpejt se paska dal dhe ne radio qe ma futi sot shitesi!

Barsaleta te sapo dala nga furra

Plaku dhe Alieni... 1040 Lexime
Flm Cipi, rendesi k... 951 Lexime
:)... 854 Lexime
Macoku... 1022 Lexime
Hajduti ... 1012 Lexime
Letra ... 863 Lexime
Hyzmeqari... 988 Lexime
E vërteta ... 1047 Lexime
Disko e tullacave... 997 Lexime
Lamadani... 905 Lexime
Nena dhe Droga... 1013 Lexime
Ne parlament... 991 Lexime