-Pse bjondet vendosin sheqer poshtë jestikut kur shtrihen për të fjetur?
-Që ta bejne gjumin e ëmbël!

Barsaleta te sapo dala nga furra

Gjirokastritët!... 1130 Lexime
Komshiu ... 986 Lexime
Pozicioni... 916 Lexime
... 863 Lexime
Festa Abetares... 1072 Lexime
Tek berberi ... 1008 Lexime
Cmimet e Hotelit... 1020 Lexime
Në dyqan ... 914 Lexime
Djali dhe doktori... 1008 Lexime
Emrat ... 880 Lexime
Pensionistët ... 957 Lexime
Nxenesi & mesuesi ... 1030 Lexime