Rip baci Alan :(

Rip Alan Rickman. Shtepia duket bosh pa ty kusho

Barsaleta te sapo dala nga furra

Surpriza!... 984 Lexime
Ne farmaci.... 968 Lexime
Vdekja ... 952 Lexime
Shapkat ... 979 Lexime
Alienet dhe njerëz... 1024 Lexime
Djali dhe doktori... 1007 Lexime
Farmacistja gazmore... 1161 Lexime
Nastradini dhe goma... 1134 Lexime
Ben Shoferi... 1018 Lexime
Beni dhe Mami... 995 Lexime
Numri 7. ... 1158 Lexime
Në tren ... 980 Lexime