The voice te meson shume gjera! Si psh: aktrimi konsiston te dialekti dhe te fytyra e merzitur ose e gezuar!

Barsaleta te sapo dala nga furra

Vlera. ... 928 Lexime
Vdekja ... 1037 Lexime
Fallxhori. ... 965 Lexime
Dhendri ... 969 Lexime
Fshesa korentit ... 966 Lexime
Meshkujt... 1032 Lexime
Gruaja ... 1109 Lexime
Ne restorant ... 959 Lexime
Skandali elektoral... 1016 Lexime
Sherri bashkeshorto... 1033 Lexime
Gruaja... 1038 Lexime
Ne autobus.... 1067 Lexime